Mesaj Sayısı : 320Kayıt tarihi : 10/05/10 Yaş : 29 Nerden : Ankara
Konu: Metin2 PVP Level göstergesi C.tesi Mayıs 15, 2010 9:22 am
Arkadaşlar Ben Yunus-54 Adim yunus soy adim Terletme CAkmalara selam olsun...Bu konu tamamen bendenn dir Nasişllbuldumu merak edenler Alman bi kişi Paylaşmış Adi By RAİN Bilen bilir Alman akraman anlati ögrendim bu konu hic bir sitede forum gibi sitelere koymadım %100 Türkmmo da paylaşiom konuya gecelim... Ardaşlar aşaği daki link lerdeki pack dosya adi verilen dosyalari indirelim... ondan sonra bu pack dosyasini içindekileri Fare tuşu ile sağ tıklayip Kes diyelim yoq sa hata aliriz ....ondan sonra pack dosyasinin içinde Index atlı dosyayi birlikde açyaparak Notdef teri halinde acalım...ondan sonra içinde şöyle yazan bi yervar sol ortalar da... Mt-honng-LV(0) yazi yor onu böyle yazicaksiniz deyiştirip Mt-honng-LV(1) linklerle ne laka diosaniz şu alaka özel dosyalar sayesinde... ondan sonra pc yeniden başlatip yuna girin Ne alaka diyenler için Metin2 Pc kurulu bi oyun ondan güncelenir herzaman pack dosyasi hata almayalim die... [size=16]linkler [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Altar natif Link 2:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Turkce TAnım YApmasi gereken dosya:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/size] Konu Sabitlernirse Sevinirim Kanıtı... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]