|| ASPIREMT2 || Resimli Tanıtım .. || EXE Eklendi || - Süper Bir Server!
Yazar
Mesaj Sayısı : 320Kayıt tarihi : 10/05/10 Yaş : 29 Nerden : Ankara
Konu: || ASPIREMT2 || Resimli Tanıtım .. || EXE Eklendi || - Süper Bir Server! Cuma Mayıs 14, 2010 12:31 pm
Şimdi Size Gelmiş Geçmiş En Güzel ve Zevkli .. Uzun SürekLi Ve Kesinlikle Kapanmıyacak Veyahut 2 Gün Sonra Restart Problemleri Yaşamayacağımız Bir PVP Tanıtacağım..
Gördüğümüz Gibi Profosyenel Bir Şekilde Hazırlanıp Beğenize Sunulmuştur.. Dolunay Kdp Gby +6 Olarak Satır Yüksek + Basmak Size Kalmıştır ..
0 Lvl ZırhLarı 26 Lvl ZırhLarı 42 Lvl ZırhLarı +9 Olarak Satılmaktadır Ve Fiyat Olarak Itemin Leveline Göre Değişiyor
Evet Bircogunuz Soruyordur + Oranları Nasıldır Hangi Sekildedir Item Istiyormudur Yoksa Bazı Sv'lerde Oldugu Gibi Direkmi Basılıyor Hayır Çok Kolay Server Olmasını Istemedigimiz Icin + Basarken Normal M2'de Ne Istiyorsa Aynı Itemleri Sağladık.. Tabiki Ek Bir Satıcı Ekleyip Icerisine + Basmada Istenilen Butun Itemleri Ekledik Yani Çok Zor Değildir..
Simdi Gelelim Epic Item Vs.. Bir Cogunuzun Bildigi Gibi Cogu Serverlarda Epic Itemler Sıkıntılıdır Bizde Butun SıkıntıLar CozuLmustur.. Örneğin +9 Siyah Çeliginiz Var 2 Tane Kırmızı Incı 2 Tane Mavi Inci 2 Tane Beyaz Inci'yi Buz Zindanına Götürüyoruz Ve Hop Elinizde Kraliyetiniz +0 Olarak Bulunmakta + Basmak Gene Size Kalmış Birşey Aynı Sey Silahınız Icinde Geçerlidir Örneğin +9 Muhabereniz Var Bunu 2 Tane Kutsama Ve Karşi Atak Stratejsi Götürerek +0 Sirius'a Ceviriyoruz..
Birkaç Özelliği Daha Paylaşmak Istedim.. Silahlarınıza Zırhlarınıza , Kalkanlarınıza Efsun Eklemek Katti Süretle Parayla Değildir.. Satıcıda Ilk Olarak Bonus Basmanız Icin Gereken Mazemeler Sonrasında Bonus Değistirmek Için Gereken Scrollar Mevcuttur 100k'dır Ve Hp Bonussları 2500ê Kadar Eklene Biliyor.. Cift El Tek El Buyu Kritik Herşey Sizin Elinizde Oyunda Zehir %50+ Basmak Bile Mümkündür ^_^
Şehir Bekcisinin Yanında Ek Bir NPC Ekledik'ki Sizin Icin Daha Kolay Olsun.. Orneğin Silahcı , Zırhcı , Serverimizin Bir Çok Özelliği Daha Bulunmaktadır Anlatmakla Bitmez [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Resmi Download Linkimiz [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Istek Üzerine Sadece Exe Download Linki [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -----------------------------------------------------------------------
Vista Kullanıcılarının Problem Aldığını Duydum Arkadaşlar Admin Olarak Çalıştırırsanız Patch Sorunu Düzelir..
Ve Windows Xp Kullanıcıları | Netframe Work 3,5 Kurduğunuz Zaman Bütün Sorunlar Ortadan Kalkacaktır..
Gelen Arkadaşlara Keyifli Oyunlar Dilerim.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
|| ASPIREMT2 || Resimli Tanıtım .. || EXE Eklendi || - Süper Bir Server!